满分5 > 初中英语试题 >

I used to watch her from my kitchen win...

 

I used to watch her from my kitchen window. She seemed so ______ among the tall kids on the playground. The school was ______ the street from my home and I would often watch the kids as they played during a break. She would ______ dribbling(控球) and shooting over and over again.

One afternoon I asked her ______ she always kept playing. She smiled, I want to go to University of California and the only way for me is to get a scholarship. I like basketball a lot. I believed that if I were ______enough to play college basketball, I would get a scholarship. My dad told me if the dream is big enough, the ______don't count. "

Well, she appeared to be very confident. I ______ her from junior into high school.

One day in her senior year, I saw her sitting in the grass ______. I walked to her and asked what was the matter. "Nothing," replied the girl in a ______ voice, "Many people told me that I was too short to play for a top team, ______I should stop dreaming about university."

I asked if she had told her father about it. She said that her father thought they were ______. They just didn't understand the great ______ of a dream. If she truly wanted a scholarship, then nothing could ______ her except one thing—her own attitude(态度).

The next year, because of her perfect ______ in the California Championship game, she was chosen by a college recruiter(招生人员). She was going to receive the college education that she had ______and worked toward for all those years.

It's true: If the dream is big enough, the facts don't count.

1.A.rude B.ugly C.lazy D.small

2.A.along B.across C.above D.behind

3.A.avoid B.enjoy C.practice D.suggest

4.A.why B.how C.when D.where

5.A.modest B.curious C.confident D.excellent

6.A.facts B.wishes C.choices D.mistakes

7.A.helped B.praised C.watched D.protected

8.A.carefully B.quietly C.proudly D.excitedly

9.A.soft B.loud C.strong D.sweet

10.A.as B.so C.or D.but

11.A.right B.careful C.wrong D.careless

12.A.idea B.balance C.power D.chance

13.A.prevent B.prepare C.promise D.protect

14.A.character B.performance C.interview D.knowledge

15.A.paid for B.given up C.found out D.dreamt of

 

1.D 2.B 3.C 4.A 5.D 6.A 7.C 8.B 9.A 10.B 11.C 12.C 13.A 14.B 15.D 【解析】 短文大意:本文是记叙文,作者讲述了一个女孩为上大学而苦练打球,以便获得奖学金能够上大学接受大学教育的故事,说明了坚持梦想就会成功的道理。 1. 句意:...
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

1.When will the Friday races be held?

A.May 10th-June 10th. B.June 10th-July 10th. C.May 10th -July 10th.

2.How much should a student pay to join the club?

A.One dollar. B.Two dollars. C.Three dollars.

3.Why does the race set no prizes?

A.To keep safe. B.To save money. C.To enjoy running.

4.What will all runners get for free before the race?

A.Running shoes. B.Bottled water. C.Healthy snacks.

5.Who starts first in the race?

A.Beginner runners. B.More experienced runners. C.The most experienced runners

 

查看答案

 

1.What does Mike do first when his parents are out?

A.He does his homework. B.He listens to music. C.He plays computer games.

2.What does he usually eat for meals?

A.Noodles. B.Dumplings. C.Hamburgers.

3.How does he feel about being home alone now?

A.Unhappy. B.Unafraid. C.Uncomfortable.

 

查看答案

 

1.What's wrong with the man's watch?

A.It goes slow. B.It doesn't work. C.Its glass is broken

2.Which watch did he take in the end?

A.A grey one. B.A white one. C.A black one.

 

查看答案

Where does the conversation probably take place?

A.In a bank. B.In a library. C.In a museum.

 

查看答案

What does Mr. King do?

A.A doctor. B.A teacher. C.A manager.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.
快播奶奶性生活电影