满分5 > 初中英语试题 >

Who's the most popular (受欢迎的) cartoon ch...

Who's the most popular (受欢迎的) cartoon character (角色) in China right now? It _______ be Peppa Pig. This little girl pig is a character on the British TV show Peppa Pig.

The _______ is about the everyday life of the Peppa Pig family members. It is mainly (主要地) _______ pre-school-aged children (学龄前儿童). But many older _______ have become fans of the show, too.

Her favorite activity is to _______ in the mud (泥巴). She can spend all day doing this. Many Chinese parents have a new _______ their children jump into the mud after watching the show. The show's stories are simple, but _______ . For example, one of her stories goes on like this: Peppa is _______ because she doesn't know how to whistle (吹口哨). She _______ her friend, Suzy Sheep, to ask her if she can whistle. Suzy says she can ________ it. She succeeds (成功) on her first try! Peppa feels even worse! She stops talking with her friend on the phone.

Peppa isn't perfect, but she is very real. And that makes the show quite popular.

1.A.mustn't B.can't C.may

2.A.show B.book C.movie

3.A.for B.about C.with

4.A.pigs B.actors C.children

5.A.live B.swim C.jump

6.A.job B.worry C.rule

7.A.boring B.funny C.difficult

8.A.happy B.unhappy C.lucky

9.A.calls B.writes C.e-mail

10.A.play B.work C.try

 

1.C 2.A 3.A 4.C 5.C 6.B 7.B 8.B 9.A 10.C 【解析】 本文向我们介绍了卡通人物小猪佩奇以及人们喜欢它的原因。 1. 句意:可能是小猪佩奇。 mustn't禁止;can't不能;may可能。分析“Who's the most popular (受欢迎的) cartoon char...
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

??? 以“I want to say ...”为题,写一篇文章向校英语报投稿。要点如下:

say “thanks” to __________

say “sorry” to __________

1. be not good at

2. encourage me to ...

3. ...

4. ...

1. argue with ...

2. not talk to each other

3. ...

4. ...

 

注意:

1. 必须包括所有要点,可适当拓展;

2. 文中不得出现真实的人名和校名;

3. 100左右。

I want to say ...

 

查看答案

??? Bees are insects. Bees are special insects because they can fly! They can move through the air like an airplane! Bees can fly because they have wings. They use their wings to fly. Bees can fly fast. Bees can also fly slow. They can fly up and they can fly down. They need to fly to get to the flowers!

Bees can have three colors. They can be yellow, red and orange. All bees are black in some places.

Bees have three main parts. They have a head. They have a body. And, they have a stinger. The stinger is used to defend against enemies. They also have six legs. They use their legs to stand and climb. They also use their legs to eat and collect pollen.

Bees live in many places. They live in Africa, Australia, Asia, Europe, North America and South America. The only continent that bees do not live on is Antarctica! I understand why they don’t live in Antarctica. It’s too cold!

Most of the time, bees are nice to humans. If you do not bother them, they will not bother you. Have fun watching the bees this summer!

 

1.________

2.________

3.________

4.________

5.________

 

查看答案

阅读下面材料,在空白处填入1个恰当的词或括号内单词的正确形式。

What’s life? It’s like a big bag. The bag is filled with happiness and sadness, failure and success, and hope and despair. Experience in life teaches us 1. (many) lessons and makes us better people. With each passing day, we learn how to deal with problems in our 2. (day) life.

Love plays a main role in our life. 3. love, a person could become terrible. In the early stage of our life, our parents are the ones from whom we get much love and care. They tell us what’s correct and wrong, good and bad. But we seldom care about their words 4. we have our own kids.

Happiness may always 5. (bring) us a peaceful mind. And sadness is most 6. (like) caused by the death of a loved one, failure or despair. But all of these things 7. (pass) away eventually.

Failure is the mother of success. It shows us that how difficult it may be if we want to succeed. You know no one is born with ability to succeed. So, when you fail to do something, don’t feel upset but keep on 8. (work) until you succeed. Remember, success brings us money, proud and self-respect. It’s important 9. (keep) a clear mind after we achieve.

Hope is what keeps life going. It comes from 10. (patient) and makes us dream. Tomorrow is unknown, for it could either be bright or dark. So in order to enjoy a better tomorrow, the only choice is to work hard today.

 

查看答案

??? A doctor entered the hospital in a hurry after being called in for an urgent surgery (紧急手术). He changed his clothes and went directly to the surgery room. He found the boy’s ________ in the hall. On seeing him, the dad yelled, “________ did you come so late? Don’t you know that my son’s life is in ________?” The doctor smiled and said, “I am sorry. I wasn’t in the hospital. I came as ________ as I could after receiving the call... And now, I wish you’d ________ so that I can do my work.” “Calm down? What if ________ son is in this room right now? Will you calm down?” The doctor ________ again and replied, “I will do my best to save your son.” The surgery ________ some hours. The doctor went out happily. “Thank goodness! Your son is saved!” And ________ waiting for the father’s reply, he carried on his way running. “If you have any questions, ask the nurse!” “Why is he in such a hurry?” asked the father when he saw the nurse. The nurse answered, tears coming down her face, “His son died yesterday in a road accident. He was at the burial when he got the ________. And he is running to finish his son’s burial.”

1.A.mother B.sister C.father D.brother

2.A.When B.How C.Why D.Where

3.A.time B.danger C.surprise D.help

4.A.fast B.slowly C.early D.late

5.A.turn down B.calm down C.put down D.sit down

6.A.my B.his C.your D.her

7.A.smiled B.cried C.shouted D.refused

8.A.spent B.cost C.paid D.took

9.A.with B.except C.besides D.without

10.A.gift B.note C.call D.job

 

查看答案

??? Once there was a farmer who owned a donkey. The donkey was now too ________ to work. One day, it fell into the farmer’s well. The farmer thought neither the donkey nor the well was worth the trouble of saving. ________ he called his neighbors together. He told them ________ had happened and asked them to help carry dirt to bury the old donkey in the well. At the beginning, the donkey was very sad. But as more and more dirt hi his back, an idea came to him: he should shake it off and climb up! “Shake it off and climb up! he told himself again and again. No matter how it ________, the old donkey fought hard to shake the dirt off and climb up! Before long the tired old donkey had stepped over the wall of that well! The dirt hadn’t ________ him, but had helped him. It was all because of his attitude that he saved himself.

1.A.fat B.lazy C.old D.slow

2.A.And B.But C.Because D.So

3.A.how B.what C.which D.that

4.A.tried B.fell C.hurt D.threw

5.A.killed B.carried C.helped D.buried

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.
快播奶奶性生活电影