滿分5 > 初中英語試題 >

、完形填空(共15小題,每小題1分,計15分) “What’s the matt...

、完形填空(共15小題,每小題1分,計15分)

“What’s the matter, mum?”

As soon as I enter the door, I find that my mother is ??? . It’s unusual –she usually ?? the? door and welcomes me with a smile!

“She’s dying,”mum says sadly. I ??? what she says. The tulip (郁金香),mother’s ??? is dying.

A month ago, we moved ??? ? our new house and mum bought a very beautiful tulip. Mum liked it very much. ??? she was free, she would sit ?? her armchair beside the tulip and enjoys its beautiful colour ?? ?? inviting smell.

She treated it like a baby and looked after it ?? . She put the tulip by window and moved it from one place to ?? ?? to give the tulip enough sunshine. The first thing she did when she ?? ?? every morning was ? ?? the tulip, Mum also fertilized(施肥)it many times.

She hoped that with great care, the tulip would become more and more beautiful and ?? ? . But the tulip was dying ?? too much sunshine, water and fertilizer.

It’s true that mother loved the tulip. But this kind of love ?? ? be harmful. Love can sometimes kill what you love.

1.A.happy???? B.unhappy? C.pleased? ?? D.pleasure

2.A.closes? B.opens?? C.keeps?? D.takes

3.A.know? B.love?? C.think?? D.find

4.A.favourite? B.hate?? C.unlike?? D.like

5.A.into?? B.around? ?? C.across????? D.with

6.A.Though? B.Because? C.After?? D.When

7.A.at?? B.in??? C.on?? ?? D.under

8.A.but?? B.and?? C.for?? D.or

9.A.happily? B.brightly???? C.carefully???? D.usually

10.A.other? B.place?? C.two places? D.another

11.A.got up? B.made the bed C.played piano D.washed her face

12.A.to take? B.to cut????? C.to water? D.to pull

13.A.dry?? B.strong?? C.wet?? D.old

14.A.because? B.for?? C.since?? D.because of

15.A.must? B.should?? C.can????? D.need

 

1.B 2.B 3.A 4.A 5.A 6.D 7.B 8.B 9.C 10.D 11.A 12.C 13.B 14.D 15.C 【解析】 試題分析:本篇文章講述了作者回家發現媽媽很不開心,原來媽媽精心照料的郁金香就要死了,由于媽媽對它精心的照料陽關太充分,施肥過多,所以郁金香可能快要死掉了,通過這篇...
復制答案
考點分析:
相關試題推薦

—Did you enjoy the party yesterday?

–-________, so I left early.

A. It was funny?? B. I enjoyed it

C. It was boring?? D. I haven’t been there

 

查看答案

If we don’t study hard, we will ??????????? in our class.

A. take the lead? ? B. fall behind

C. be the first????? D. be successful

 

查看答案

My grandfather devoted all his time ______ poor children.

A. to help????? B. helping

C. helped??? ? D. to helping

 

查看答案

It’s very nice _____ you to give me so good ____.

A. to?? advices?? ? B. for? an advice

C. at? a advice???? D. of? advice

 

查看答案

.—Have you finished your fashion design?

---Not yet. I’ll finish it if I__ten more minutes.

A.am given?????? B.give

C.will give??? ? D.will be given

 

查看答案
試題屬性

Copyright @ 2008-2019 滿分5 學習網 ManFen5.COM. All Rights Reserved.
浙江省高校精品课堂在线