滿分5 > 初中英語試題 >

A man walked into a restaurant. The rest...

A man walked into a restaurant. The restaurant advertised it had the ? ?? menu in the world. The manager was very proud of being able to provide any dish, no matter how ? ?? it was.

At the bottom of the ? ?? , there was a notice that said, “If you do not see the dish you need on this menu, please tell us and we will add it to the menu right away.”

The man ? ?? the menu and decided to make sure if it was true. He would order? ? ?? ? that was very unusual.

When a waiter came up to take his order, he said, “You say you can serve any dish, even if it’s not on your longest menu in the world.”

“That is correct, sir. We are able to meet everyone’s requirements.”

“Well,” the man said, “bring me a sandwich with two elephant ears. ? ?? , not African.”

The waiter wrote down in his paper: Two Indian elephant ears on toast.

“Very good, sir,” he said. “That shouldn’t ? ?? long.”

The waiter walked away quickly.

The man was very surprised and rather disappointed.

Then he smiled ? ?? the waiter returned with a very unhappy look on his face.

“Ah!” the man said. “You can’t ? ?? it to me, can you?”

The waiter made an apology 道歉.

“I’m very sorry, sir, and this is the ? ?? embarrassing 令人為難的,” he said, “but I’m afraid we can’t because we’ve run out of bread.”

1.A. biggest???????? B. thickest???????? C. longest

2.A. unfair????????? B. unusual???????? C. beautiful

3.A. menu????????? B. dish??????????? C. restaurant

4.A. looked for?????? B. looked after??????? C. looked at

5.A. anything??????? B. something?????? C. everything

6.A. American?????? B. Indian?????????? C. Canadian

7.A. pay??????????? B. cost???????????? C. take

8.A. as???????????? B. and????????????? C. so

9.A. catch?????????? B. take???????????? C. bring

10.A. least????????? B. most??????????? C. less

 

1.C 2.B 3.A 4.C 5.B 6.B 7.C 8.A 9.C 10.B 【解析】 試題分析:這篇短文描述了一個發生在一家飯店的故事。這家飯店吹噓說能做出菜單上沒有的飯菜,結果一位好奇的顧客就開出了自己的菜單——夾兩只大象耳朵的三明治。結果飯店做不出這道菜,不得不道歉。并辯解說,是因為面包用完了。 1. 2. ...
復制答案
考點分析:
相關試題推薦

—Mum, can I go to the zoo with Linda?

—When your homework ____, you can.

A. is finished B. was finished C. finishes

 

查看答案

She didn’t want to do the task, she tried to ask somebody else to do it, _______.

A. either?? B. too?? C. instead

 

查看答案

— Linda, when shall we take a walk?

— After I finish ______ the dishes.

A. wash? B. washing????? ????? C. to wash

 

查看答案

_______ of the land in our city ____ covered with trees and grass.

A. Two fifths, is?? B. Two fifth, are?? C. Two fifths, are

 

查看答案

—Do you believe _________ you watch on TV??

—No, only some of them.

A. something? B. anything? C. everything

 

查看答案
試題屬性

聲明:本站資料轉載自網絡,無嘗提供給廣大師生學習使用,如有侵權請聯系我們第一時間刪除,謝謝。
浙江省高校精品课堂在线